Fogorvos bemutatkozása

Dr. Hámori Lajos vagyok, a Prevent Medical Egészségügyi Bt. vezetője, Fog – és szájbetegségek szakorvosa.

Diplomámat 2000-ben szereztem Debrecenben, majd édesapám mellett voltam rezidens Tiszafüreden és a szakvizsgám után is még két évig dolgoztunk együtt. 2000-től négy éven keresztül foglalkoztam sérült gyermekek fogászati kezelésével a tiszafüredi Egészségügyi Gyermekotthonban. 2003 elejétől a Debrecentől 70 km-re lévő Egyeken egy OEP finanszírozott fogorvosi körzetet látok el.

2007-ben szakvizsgámat megújítottam, Konzerváló fogászat és Protetika szakvizsgát szerezetem. Ettől az évtől a Debreceni Egyetem Fogászati Karával együttműködve rezidenseket fogadok az egyeki oep-finanszírozott rendelőben gyakorlati oktatás, szakvizsgára való felkészítés céljából, tutorként.

2005-től négy évig a debreceni MÁV-rendelőben (Vasútegészségügyi Kht.) dolgoztam, majd 2008 nyarán a bátyámmal megnyitottuk a magánrendelőnket az Egyetem sugárút 73 szám alatt.

2010 után rendelőnk fogpótlási lehetőségei jelentősen kibővültek, miután több gyártó ( Fulltech Kft., Dr. Ihde Company) elméleti és gyakorlati képzéseit elvégezve az implantáció (fogbeültetés, műgyökér beültetés) az egyik meghatározó kezelésünké vált. Először még a hagyományos ínylebeny képzéssel végeztük kétrészes implantátumok beültetését, később a Dr. Ihde svájci gyártó azonnal terhelhető, ínyen keresztül is beültethető egyrészes és kétrészes implantátumaival dolgoztunk és dolgozunk továbbra is.